De Chinese keuken

Ontdek ons assortiment kwaliteitsproducten voor de Chinese keuken.

Lee Kum Kee

Sinds 1888 een echte smaakmaker voor veel Chinese keukens over de hele wereld. Thuiskoks en sterrenkoks vertrouwen op de hoge kwaliteit van de zacht en intens smakende oester- en hoisinsauzen van Lee Kum Kee.

Noedels

Een heerlijke toevoeging aan elk Oosters gerecht. Vind de juiste noedels voor uw bereiding. Van woknoedels tot noedels in de soep. Makkelijk in gebruik en snel klaar te maken. 

Rijst

Van aromatisch jasmijnrijst tot zachte plakkerige kleefrijst; vindt alle speciale rijstsoorten die passen bij de Aziatische gerechten in uw restaurant.  

Populaire groente

Vers, knapperig en licht pittig van smaak. Selecteer uw groenten, zoals wortelen, uien en natuurlijk China’s meest populaire groente: paksoi. Perfect voor in uw soepen, roerbakgerechten en natuurlijk on the side.

Loempia

Fantastisch smakende Spring Home loempiavellen om mee te frituren, te stomen of in de oven te bereiden. De heerlijke groente mini loempia’s van Tsingtao zijn van zichzelf al lekker, maar proeven nog beter met onze zoete chilisauzen.

Lychees

China finest, de lychee. In siroop, direct te eten of toe te voegen aan vruchtensalades, desserts en als garnering van ijs. Sappig en lekker zoet.

Dim Sum

Stomen, serveren en smullen. Uw gasten zullen er geen genoeg van krijgen. In veel varianten te verkrijgen. Bao, sieuw mai, ha koa en meer.  

Garnalen

Onze ruime selectie grote vannamei garnalen zijn een gouden match met wokmaaltijden en andere gerechten. Ze zijn gepeld, rauw, ontdarmd en zonder staart. Bovenal heeft het vlees van deze stevige witpootgarnalen een zachte structuur. Dat smaakt naar meer.

De Chinese keuken binnen handbereik

Met een uitgebreid assortiment van 1000 producten is Choi Kwai uw leverancier voor de Chinese keuken. Haal de unieke ingrediënten, kleuren, geuren en smaken van merken als Happy Belly, Lee Kum Kee, Long Life, Tsingtao, Spring Home, Mee Chun, Gold Duck, Pearl River Bridge in huis en serveer uw gasten een voortreffelijke food experience. Deze premium merken bieden u de verrukkelijke smaken van het Aziatische continent. En natuurlijk leveren wij als China importeur en Chinese groothandel u Chinese eenden. Want Oriëntaalse gerechten als Peking eend en Peking soep mogen natuurlijk niet op tafel ontbreken.